• CIN 4
    ATL 7
    Final
    12:35 PM ET
  • PIT 1
    DET 0
    Final
    12:35 PM ET
  • PHI 2
    ARI 8
    Final
    1:05 PM ET
  • NYY 4
    MIN 3
    Final
    1:05 PM ET
  • STL 3
    NYM 3
    In Progress
    End 13th
  • CLE 0
    SEA 0
    Pre-Game
    6:10 PM ET
  • BAL
    TB
    Preview
    7:05 PM ET
  • TOR
    BOS
    Preview
    7:07 PM ET
  • CHC
    MIL
    Preview
    8:05 PM ET
  • KC
    CWS
    Preview
    8:15 PM ET
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 145 to 155 of 155

Thread: New Forum tips and hints, as well as your suggestions

  1. #145
    All Star silvergun's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    6,207
    Thanks
    7,288
    Thanked 2,118 Times in 1,340 Posts
    $5-$10 registration required to post, lurking free.

    If you aren't willing to come up with it nobody would miss you.

  2. #146
    All Star AdamGreenwood's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5,927
    Thanks
    345
    Thanked 2,080 Times in 1,216 Posts
    Quote Originally Posted by BTS View Post
    Have mods given any thought to going through with people's recommendation to have moderator approval of new accounts before they can post? It would get rid of the twice-daily Viagra and cialis adds.

    They didn't even work. Maybe like 30 seconds, and then flaccid again.
    Total bullshit.

  3. #147
    All Star Krylian's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    5,375
    Thanks
    677
    Thanked 1,438 Times in 988 Posts
    That seemed like forever that the site was down.

  4. The Following User Says Thank You to Krylian For This Useful Post:

    P2F (08-21-2017)

  5. #148
    All Star z3r0s's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5,750
    Thanks
    985
    Thanked 1,520 Times in 1,074 Posts
    So is this just the new norm for the site? Taking 30 seconds to load every page?


    shitty

  6. #149
    All Star z3r0s's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5,750
    Thanks
    985
    Thanked 1,520 Times in 1,074 Posts
    Got a tech question for all you computer wiz's out there. A few days ago this site started loading excruciatingly slow. I figured it was another attack so didn't think much of it. It was fine when I logged on at work the next day... great!

    But when I got home, same deal, slow as balls. Like 20+ seconds to load any page or refresh. This has been consistent, good at work, shit here. Its even the same ISP at both locations. Happens on devices I use at both locations (laptop and mobile), so it must be my network at home I assume. I tried resetting my router, using a different browser, anything I could think of.

    It's annoying AF.... HALP!

  7. #150
    MVP
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13,023
    Thanks
    823
    Thanked 3,055 Times in 2,266 Posts
    Quote Originally Posted by z3r0s View Post
    Got a tech question for all you computer wiz's out there. A few days ago this site started loading excruciatingly slow. I figured it was another attack so didn't think much of it. It was fine when I logged on at work the next day... great!

    But when I got home, same deal, slow as balls. Like 20+ seconds to load any page or refresh. This has been consistent, good at work, shit here. Its even the same ISP at both locations. Happens on devices I use at both locations (laptop and mobile), so it must be my network at home I assume. I tried resetting my router, using a different browser, anything I could think of.

    It's annoying AF.... HALP!
    Try pinging the site at home and at work (go to command prompt, type in ping bluejaysmessageboard.com). That will give you the round trip times with nothing else going on that could affect it. If they're wildly different, then try tracing it (tracert bluejaysmessageboard.com), and see if it takes roughly the same path. This will help you either point at or eliminate the things outside of your control.

  8. #151
    All Star z3r0s's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5,750
    Thanks
    985
    Thanked 1,520 Times in 1,074 Posts
    thanks A-bomb I'll give it a try when I get to the office tomorrow. I did a few pings from home and I'm actually getting faster times on here than some other sites around.

    I've never used the tracert fucntion, whats it do? I just ran it an I assume a bunch of the timing out is a bad thing

  9. #152
    MVP
    Join Date
    May 2013
    Posts
    13,023
    Thanks
    823
    Thanked 3,055 Times in 2,266 Posts
    Not necessarily bad. Some nodes (I think) don't respond to the pings. If there was something really problematic in terms of delay, you'd likely still capture it if I understand it right.

    If that's working okay and similarly on both, then you can move on to looking at other things. It could be the site itself, but you shouldn't get the variation you are if it is. Maybe some ad is killing things. If you open the developer tools (chrome or firefox), you can reload the page and see what's taking the time to load.

  10. #153
    All Star z3r0s's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5,750
    Thanks
    985
    Thanked 1,520 Times in 1,074 Posts
    welp, the results are the same. I'll try the developer tool idea tonight and see if I can narrow it down. Only other thing I can think of is its something in my router/network settings because it happens on any device I use on the network.

  11. #154
    Blue Chip Prospect IBTrini's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,090
    Thanks
    233
    Thanked 207 Times in 154 Posts
    Hi, I couldn't find a thread dealing with a Error 502 - bad gateway so I thought I would ask if there is any update to this situation.Thanks

  12. #155
    Blue Chip Prospect IBTrini's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1,090
    Thanks
    233
    Thanked 207 Times in 154 Posts
    Looks like the error 502 has disappeared now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •